Grote belangstelling voor de informatieavond bij DRZM

Veel mensen lieten zich informeren over de mogelijkheden van duurzaamheidsmaatregelen aan de woning. Het is niet makkelijk wegwijs te worden binnen alle mogelijkheden en aanbiedingen. Wat past er bij uw woning? Wanneer is uw woning gebouwd? Hoe is de staat van uw woning en niet geheel onbelangrijk; wat zijn de kosten van de diverse maatregelen. Het hangt vaak af van de individuele situatie en wensen. Het gaat om maatwerk. Bij DRZM is veel te zien aan deze mogelijkheden zoals isolatiematerialen, zonnepanelen, warmtepompen etc. Er was ruimte voor alle mogelijke vragen. Zo hoopt de Groene Ambassade dat huiseigenaren in Haarlem een stukje meer inzicht hebben kunnen krijgen in wat er zoal mogelijk is op het gebied van het verduurzamen van de woning. Zo dragen we allemaal onze steen bij aan een schonere leefomgeving. De Groene Ambassade wil zich de komende tijd gaan toeleggen op verstrekken van informatie over subsidie mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte. Tenslotte willen wij met zijn allen dat verduurzamen voor iedereen betaalbaar is.