Informatieavond Energiebesparing bij DRZM

De Groene Ambassade organiseert 16 januari een informatieavond bij DRZM in de Waarderpolder. Laat u informeren en inspireren op het gebied van mogelijkheden van energiebesparen. Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van het verduurzamen van de woning. Deze avond krijgt u informatie en is er ruimte om vragen te stellen. Er is van alles te zien aan isolatiematerialen, glasisolatie, zonne-energie, warmtepompen etc.

Wij nodigen u van harte uit.

Wanneer : 16 januari 2020 van 19.00 uur tot 21.00 uur

Waar: DRZM , Claes Tillyweg 8  2031 CW Haarlem.

U kunt zich opgeven door een bericht te sturen naar ingegroeneambassade@gmail.com.

Voor van tevoren aangemelde bezoekers liggen een paar LED lampen klaar.

 

Wij hopen u deze avond te ontmoeten en wensen u een gezond en duurzaam 2020!