Groene Ambassade helpt met Haarlem Oost Groener maken

De Groene Ambassade heeft de werkgroep GrootGroen Slachthuisbuurt 6 april geholpen met de voorbereidingen voor nieuwe aanplant langs de Zomervaart te hoogte van de Nagtzaambrug. Het project ” Zomervaart, de moeite waard” is gericht op meer groen en meer biodiversiteit in Haarlem Oost. Vorig jaar is er een start gemaakt met nieuwe aanplant. Door de droge zomer van vorig jaar hebben veel planten niet kunnen overleven. Gelukkig zijn er ook veel planten wel terug gekomen. Daar waar planten het niet hebben gered werden zaterdag 13 april nieuwe planten geplant. De planten worden geleverd door hoveniersbedrijf en kwekerij Azalea te Bloemendaal. Zowel bij de voorbereidingen als bij de aanplantdag heeft de Groene Ambassade medewerking verleend.