Nieuwe Energiemarkt op zaterdag 17 februari Broederhuis Haarlem Oost

De Groene Ambassade organiseert weer een nieuwe Energiemarkt! Deze vindt plaats midden in Haarlem oost, in het Broederhuis aan de kopse kant van de Amsterdamstraat de bekende winkelstraat in oud oost.

Op deze gezellige energiemarkt staan diverse bedrijven die elk een interessant aanbod voor de bewoners hebben op het gebied van duurzaamheid. Iedereen wil graag op zijn energiekosten bezuinigen – of je nu huurder of koper bent-  en tegelijk bijdragen aan het milieu. Op de markt staan bedrijven met speciale isolerende verf, energiezuinige infrarood panelen,materialen voor vloer-, dak- en gevelisolatie, HR cv ketels, zonnepanelen en vele andere zaken. Ook is er ruimte voor de kleine maatregelen als radiatorfolie, tochtstrippen e.d. Daarnaast zijn andere  wijkinitiatieven aanwezig die graag voorlichting geven over duurzaamheid: Energiepioniers, Spaarnezaam, e.v.a. De gemeente Haarlem geeft informatie over o.a. de duurzaamheidslening.

Deze dag zullen er mooie prijzen worden verloot onder de bezoekers van de beurs, zoals een infrarood warmtepaneel, ter waarde van 350 euro, maatwerkadviezen gericht op de eigen woningisolatie, ter waarde van 300 euro, ledlampen, tochtstrippen en vele andere zaken. Inschrijving voor deelname aan de loterij kan aan de zaal

Datum: za, 17/02/2018 – 10:30 tot 17:00
Adres: Broederhuis
Nagtzaamplein 67
2032 TC Haarlem